کنکور هنر > کاردانی به کارشناسی هنر > دفترچه راهنمای آزمون
فروردین 28, 1403
کاردانی به کارشناسی هنر

 

 

 

دفترچه راهنمای آزمون کاردانی به کارشناسی رشته هنر

                                    

   الان که این سطر ها را  می خوانید  شاید  منتظر  باشید که ما شروع کنیم به تعریف از خودمان و آزمون هایمان :اما می خواهیم با طرح یک سوال ، نگاهتان را به خودتان باز گردانیم

             
        

چرا آمده اید که آزمون بدهید ؟

 

 

 

   

لطفا پیش از خواندن ادامه مقاله ،چشمانتان را ببندید و چند دقیقه فکر کنید.بعد بقیه متن را بخوانید تا ببینید اهدافتان چقدر با اهداف ما مشترک است.اگر بعد از این شناخت اولیه ،تفاوت هایمان خیلی شدید باشد ، در طول راه همراهان خوبی برای هم نخواهیم بود.در صورتیکه هدف شما انتخاب راهنمایی جهت همراهی و کمک به رسیدن به مقصد یعنی قبولی و موفقیت در کنکور باشد. مطمئن باشید همراه شدن با ما بسیار برایتان مفید خواهد بود

می خواهم مطالعه ام برنامه ریزی شده و منظم باشد

حضور در آزمون ها و هماهنگ شدن با آن ها باعث میشود مطالعه ام منظم و حساب شده باشد . بدون آزمون ممکن است متوجه کندی احتمالی حرکت و مطالعه خود نشوم .

 * [ به (( ممکن است )) توجه ویژه بفرمایید . یعنی این اتفاق در مورد بعضی داوطلبان رخ می دهد ، امابعضی از داوطلبان عادت به مطالعه منظم دارند پس ممکن است این ویژگی آزمون برای آن ها خیلی هم مهم نباشد ! ]

 

میخواهم با نحوه طرح سوال و الگوهای ممکن برای طرح سوال آشنا شوم

 

 

وقتی درسی را می خوانم ، حتی وقتی خوب میخوانم ، باز هم هنگام پاسخگویی به بعضی نمونه سوالات کنکور درابتدا دچار مشکل می شوم . فکر می کنم آشنایی با الگوهای طرح سئوال ، روی نحوه مطالعه ام تاثیر بگذارد و مطالعات بعدی یا دوره مطالب قبلی راموثر تر کند . مثلا باشرکت در آزمون متوجه میشوم که در درس ریاضی هیچ گاه سال تولد دانشمندان مورد سوال قرار نمیگیرد !                                                

 * [ ببخشید که مثال عجیبی زدیم ، لازم بود ، چون دیده ایم که بعضی از شما هنگام مطالعه درسی مثل ریاضی ، زیر اعداد مربوط به سال ها هم خط می کشید .!]

 


می خواهم وضعیت خودرا نسبت به سایرین بسنجم

وقتی در آزمون شرکت می کنم، با توجه به رتبه ای {البته بهتر است بگوییم /ترازی / }که کسب می کنم به وضعیت بالفعل {نه بالقوه}خود پی می برم (فرق بالفعل و بالقوه را می دانید ؟ ) می دانم که در جامعه به ازای توانایی های بالقوه آدم، آدامس هم نمی دهند ! این که من کجا /می توانم/ باشم یا کجا /می توانستم/ باشم مهم نیست .مهم این است که الان کجا هستم.

*{ درک این جایگاه بالفعل می تواند آثار مثبت یا منفی داشته باشد : (هرکدام را که خواستید انتخاب کنید! )

الف) برای آن هایی که از رتبه شان {ترازشان } در آزمون ها ناراضی هستند (اکثریت داوطلبان)و به نظر خودشان رتبه ی {تراز} خوبی کسب نکرده اند ، اطلاع از این وضعیت می تواند بسته به روحیات داوطلب اثرات سازنده یا برعکس آن ! داشته باشد.

اگر داوطلب دارای روحیه ای واقع بین ، اعتماد به نفس کافی و نگاه مثبت به زندگی باشد، اطلاع از جایگاهش در بین سایرین می تواند انگیزه ی تلاش و تحرک بیش تر اورا فراهم  سازد و سبب پیشرفت او شود. اگر داوطلب دارای روحیه ای ضعیف و منفی باف و نگاهی نا امید به زندگی باشد ، این رتبه می تواند باعث تضعیف اراده و سستی او در ادامه ی مسیر گردد.

حالا شما ترجیح می دهید از کدام گروه باشید ؟! اگر فکر می کنید از گروه دوم هستید ،شاید ما نتوانیم دوستان خوبی برای شما باشیم چون ورود به صحنه ی کارزار ، روحیه ای قوی ، با نشاط و با نگاه مثبت (و در عین حال واقع بین) می طلبد و خمودگی و ناامیدی در این میان جایی ندارد.

ب) برای آن هایی که رتبه ی {تراز } مورد نظرشان را می آورند با اطلاع از این وضعیت می تواند دو نوع اثر داشته باشد :

اگر داوطلب به رتبه ی خود مغرور شود، نیاز به درس خواندن به صورت کاذب در او کاهش می یابد و به مرور دچار افت در میزان درس خواندن و نزول رتبه در آزمون های بعدی  می شود.

اما / اگر داوطلب با آوردن چند رتبه ی خوب مغرور نشود و کار را تمام فرض نکند  ، این رتبه سبب تقویت روحیه او می شود و داوطلب با تکرار آن و یا بهتر کردنش در آزمون های بعدی می تواند پایه ی موفقیت خویش را در آزمون اصلی استوار تر کند.

در این میان  توجه به یک نکته ضروری است  و آن این است که این مقایسه رتبه ای یا ترازی {یعنی مقایسه ی خود با دیگران} به صورت یک امر بیش از حد مهم در نیاید وبه حالت وسواس گونه در نیاید که اگر بیاید ، تمام توجه و انرژی داوطلب را به سوی خود جلب خواهد کرد و داوطلب مدام تحت تاثیر این گونه عوامل جانبی خواهد بود و از کار اصلی اش که همانا درس خواندن با برنامه است باز می ماند.

می خواهم پیشرفت خودم را نسبت به خودم بسنجم

 

می خواهم با شرکت در آزمون بفهمم احتمالا در کدام درس بیش از سایر دروس نیاز به مطالعه ی بیش تر دارم وبا تحلیل وضعیت کلی خودم ، نقاط ضعفم را اصلاح کنم .می خواهم آزمون به آزمون بهتر شوم. در واقع این مسابقه ای است که خودم با خودم می دهم !

   ٭ احسنت {این که برای آخرین حرف این کلمه فتحه بگذاریم یا کسره ، به خواننده بستگی دارد ! اگر انگیزه ی اصلی تان از شرکت در آزمون این باشد ،ذهنیت شما با ما بسیار نزدیک است.به نظر ما، این یکی از سازنده ترین انگیزه ها برای شرکت در آزمون است.

 

می خواهم ضمن شرکت در آزمون با فضای جلسه ی امتحان آشنا شوم

شرکت در آزمون باعث می شود که در فضای برگزاری آزمون اصلی برایم ناشناخته نباشد.بدین ترتیب در روز آزمون اصلی به سبب آن که قبلا چندین بار در فضایی مشابه آن قرار گرفته ام دچار اضطراب نمی شوم.ضمنا شرکت در آزمون باعث می شود که اشتباهات مختلفی را که ممکن است در روز آزمون اصلی انجام دهم از قبل بشناسم و از تکرار آن ها جلوگیری کنم و بدین ترتیب دقتم در آزمون دادن مرحله به مرحله بیش تر شود.

{دانش ؟آموزی را می شناختم که ابتدا پاسخ ها را در دفترچه ی سوالات علامت می زد و بعد در انتهای یکی از آزمون ها آنقدر وقت کم آورد که نتوانست بیش از نیمی از پاسخ ها را وارد پاسخ برگ کند.از همان جا متوجه شد که این کار چه قدر اشتباه است و اگر این اتفاق سر جلسه ی کنکور می افتاد ، آن وقت ...؟!

یا دانش آموز دیگری که قادر به تنظیم وقتش نبود و روی درس های ابتدایی دفترچه آن قدر معطل می کرد که اصلا به سوالات آخر دفترچه نمی رسید، گاهی سوالات آخرین ماده ی در سی دفترچه را به طور کل از دست می داد !وقتی این ضعف در آزمون های اول مشخص شد،شروع به اصلاح آن کرد.حال فرض کنید که او برای اولین بار ، سرجلسه ی  کنکور متوجه این نقطه ضعف می شد ... ؟

وقتی در آزمون شرکت می کنم مطالب جدیدی یادمی گیرم

معمولا بعد از هر آزمون با دوستان خود در مورد پاسخ برخی سوالات بحث می کنم ، یا برای بررسی بعضی موارد به کتاب درسی مراجعه می کنم.این مسأله باعث می شود که  مطالب جدیدی یادبگیرم که درصورت شرکت نکردن در آزمون احتمالا به آن ها توجه نمی کردم .

* { توجه بفرمایید که شرکت در آزمون علاوه بر کارکرد سنجشی ، مقداری هم کارکرد آموزشی دارد . خصوصا در مورد آزمون هایی که دفتر چه پاسخ های واقعا تشریحی ! همراه آنها داده شود به هر حال توجه بفرمایید که اساس کارکرد آموزشی در کتاب درسی و کتابهای کمک آموزشی است و این کارکرد آزمون یک کارکرد فرعی است که اگر چه ارزش زیادی دارد ولی نباید باعث فراموش شدن ارزش آن دو مورد دیگر شود.

به عبارت دیگر ، نباید کسی فکر کند که فقط با آزمون دادن می تواند در آزمون ورودی دانشگاهها قبول شود !}

 

 

باید زور بالای سرم باشد تا درس بخوانم { تئوری چماق ! }

   

 وقتی در آزمون ثبت نام می کنم مجبور می شوم به خاطر اینکه آزمون دارم درسم را به موقع بخوانم و اگر نه احتمال دارد که تنبلی کنم و ...

*{ راستش را بخواهید ما ضمن اینکه این مورد آخر را کمتر از بقیه می پسندم ، با مواردی مثل مورد های زیر که دیگر اصلا نمی توانیم کنار بییاییم :

- به زور و اسرار والدینم ثبت نام کردم !

- چون شنیده ام برای قبول شدن در کنکور ، شرکت در آزمون آزمایشی لازم است ثبت نام کردم !!

اگر احیانا چنین مواردی درباره شما صدق می کند، خواهشمندیم در آزمون های ما ثبت نام نفرمایید }

 

  


در ازمون تستی مرجله اول دفترچه سوالات عمومی و اختصاصی یکی بوده و ابتدا درسهای عمومی و سپس درسهای اختصاصی قرار می گیرند.

  

 

( با شناخت بيشتري دروس اختصاصي و عمومی  هنر را بخوانيم)

   

سرفصل دروس كنكور كارداني به كارشناسي هنر ارتباط تصويري و هنرهای تجسمی

   

 

دروس عمومي

ضرایب

 

گرایشها

 

1. اندیشه اسلامی فرهنگ و معارف اسلامی

 

(با ضريب  1 -   تعداد  سئوال20)

 

مشترک همه گرایشها

 

2.ادبيات فارسی

 

(با ضريب  1 -   تعداد  سئوال20)

 

مشترک همه گرایشها

 

3. زبان خارجی

 

(با ضريب  1 -   تعداد  سئوال20)

 

مشترک همه گرایشها

 در آزمون تستی مرحله اول دفترچه سوالات عمومی و اختصاصی یکی بوده و ابتدا درسهای عمومی و سپس درسهای اختصاصی قرار می گیرند .

 


 

دروس اختصاصي:

 

ضریب

 

گرایشها

 

4. .مباني هنرهاي تجسمي

 

(با ضريب 3و2 -  تعداد 25 سئوال)

 

مشترک هر دو گرایش

 

5. مكاتب هنری ایران و جهان

 

(با ضريب  3  -   تعداد 30 سئوال)

 مشترک هر دو گرایش

 

 

6.طراحي

 

(با ضريب  3 -    تعداد 25 سئوال)

 

 مشترک هر دو گرایش

 

 

 

7. اصول و هنر گرافیک

 

(با ضريب  3  -   تعداد 25 سئوال)

 قط داوطلبان رشته ارتباط تصویری

 

 

 

8. هنرهای سنتی

 

(با ضريب  3  -   تعداد 25 سئوال)

 

فقط داوطلبان رشته هنرهای سنتی

                    طراحي :

تست هاي اين درس بيشتر مبتني بر توانايي و اطلاعات و درك كلي داوطلب مي باشد و در حقيقت نمي توان برنامه مشخصي از منابع را براي آزمون تعيين كرد .

آزمون طراحي در مرحله اوّل بصورت گزينه اي (تست) بعمل مي آيد , عمده مطالبي كه در آزمونهاي سالهاي گذشته مطرح گرديده است عبارتند از:

(شناخت تناسبات فيگور انسان ـ آناتومي ماهيچه اي و اسكلت ـ آناتومي حركتي -  تشخيص و شناخت طراحي هاي طراحان نامدار ـ شناخت تكنيك ها و روشهاي طراحي ـ پرسپكتيو - تناسبات و تركيب بندي در طراحي ) شباهت سازي  ـ مفاهيم طراحي ـ اطلاعات نظري طراحي به صورت تاريخي و شكل گيري تكنيك ها و معرفي تكنيك ها و ابزارها و...

مناسب ترين منابع كه مي توان معرفي كرد : (كتاب طراحي(1و2) دوره هنرستان ـ كارگاه هنر (2)"مولف : مهدی حسینی " و كتابهاي كمك آموزشي ....) کتاب شیوه طراحی (1و2) محسن وزیری مقدم – طراحی ذهنی ( ناصر پلنگی ) – تکنیک و روش طراحی  ( نیکولائید ) _ شیوه طراحی با مداد رنگی – آناتومی حرکتی – طراحی گرافیک ( هافمن ) – تست های کنکور سالهای گذشته – کتاب طراحی رشته هنر ( نظام قدیم ) – کتاب کمک آموزشی موسسه سپند هنر و ... .

مباني هنرهاي تجسمي :

اين درس به عنوان زير ساخت شناخت تصويربه آزمايش سواد بصري داوطلبان عزيز مي پردازد ـ در اين درس داوطلب كنكوري مي بايست الفباي تصوير را بشناسد و دستورالعمل هاي مفاهيم تصويري را بداند وبه درك درستي از تصاوير رسيده و با  تمرينهاي نظري و عملي سطح تصويرخواني خود را افزايش دهد.(عناصر بصري و كيفيت هاي تصويري )

مناسبترين منابع مطالعاتي كتابهاي : مباني هنرهاي تجسمي ـ(دكتر حليمي) ـ مباني هنرهاي تجسمي ـ (غلامحسين نامي)مباني هنرهاي تجسمي هنرستان ـ كتاب رنگ ايتن ـ مبادي سواد بصري ـ زبان تصوير ـ طراحي گرافيك ـ کارگاه هنر 1 و جزوات و كتابهاي كمك آموزشي موسسه فرهنگی هنری سپند هنر .

مكاتب هنری ايران وجهان :

تاريخ هنر ايران و تاريخ هنر جهان با تاكيد بر شناخت مكاتب هنري هنرمندان و آثار تاثير گذار در شكل گيري جريانات هنري از مهم ترين اطلاعاتي است كه در آزمونها مورد توجه قرار مي گيرد درك عمومي از هنر و سنجش اطلاعات عمومي هنر داوطلب مورد توجه قرار مي گيرد.

مناسبترين منابع مطالعاتي كتابهاي : كتابهاي سير هنر در تاريخ (1) و (2) ـ تاريخ هنر ايران و جهان ( دورة هنرستان)ـکتاب مکاتب نقاشی ایران و جهان( مولف : میرزایی مهر جهانی ) هنرستان -  سبكهاي هنري از رنسانس تا معاصر   در جستجوي زبان نو جنبش هاي هنر مدرن و جزوات و كتابهاي كمك آموزشي شامل : درک همومی هنر ( سید رضا حسینی ) مشق هنر ایران و جهان ( آزادبخت ) و جزوات و سی دی های آموزشی موسسه فرهنگی هنری سپند هنر .

شناخت هنر گرافیک:

مفاهيم اوليه گرافيك سنتي و مدرن خط و كتابت در تمدنهاي گوناگون شناخت تكنيكهاي گوناگون گرافيك منبع مناسب مطالعاتي براي اين درس عبارتند از :

مناسبترين منابع مطالعاتي كتابهاي : گرافيك مطبوعاتي - شناخت هنر گرافيك(1) و(2)- صفحه آرائي آشنايي با ميراث هنري و فرهنگي ايران تاريخ خطهاي جهان خط و تحول آن تاريخچه اي از طراحي گرافيك سي قرن طراحي گرافيك خط در گرافيك و جزوات و كتابهاي كمك آموزشي همچون شناخت هنر گرافیک سید رضا حسینی و جزوات موسسه فرهنگی هنری سپند هنر .

                  اصول گرافيك :

در اين درس شناخت كلي تصوير خواني و درك مفاهيم تصويري به همراه شناخت آثار و تكنيك هاي گرافيكي داوطلب

مورد سنجش قرار مي گيرد و داراي منبع مشخصي جهت برنامه مطالعاتي هرآزمون نمي باشد .

تصوير خواني و درك و زيبايي شناسي تصوير از جمله هدف تست هاي اين درس مي باشد كه در ادامه درس مباني هنرهاي تجسمي به سنجش توانمندي هاي تصويري داوطلب مي پردازد.

تشخيص مفاهيم تصويري و تجزيه , تحليل و تفسيرآثار تصويري و گرافيكي  به  همراه  شناخت  هنرمندان  و  آثارشان  از  نكته هاي مهمي است كه در سالهاي گذشته  به آن توجه شده است.

 همترين منابع و مإخذ مناسب اين درس به شرح ذيل مي باشد : مجلات گرافيك - كارگاه هنر (1) طراحي و ارتباطات بصري طراحي گرافيك (هافمن) بسته بندي و تبليغات تاریخ هنر گرافیک -طراحي نماد و نشانه نشانه علائم فرهنگي و تجاري طراحي اعلان طراحي نشانه درآمدي بر تحليل عناصر تصويري در آرم واژه نامة مصوّر هنرهاي تجسمي و جزوات و كتابهاي كمك آموزشي ديگر ... .

                                               

 

کاردانی به کارشناسی هنر

 

با بررسي سئوالهاي دروس اختصاصي آزمونهاي سالهاي گذشته مي توان به اين نتيجه رسيد كه جهت آماده سازي براي كنكور هنر كارشناسي ناپيوسته هيچ منبع مشخص و معيني را نمي توان معرفي كرد و اطلاعات پراكنده كتابهاي مختلف و همچنين بعضاَ اطلاعات روز هنري مورد سنجش قرار مي گيرد و هر چه اطلاعات عمومي و مطالعات هنري عزيزان وسيع و گسترده تر باشد, نتيجه مطلوبتري حاصل مي شود

از آنجا كه منابع بسيار گوناگون و متنوعي در آزمون مورد توجه قرار مي گيرد در برنامه ريزي آزمونها و مطالعات به شكل دقيق و مدوّن نمي توان برنامه ريزي كرد با وجود اين 8 مرحله آزمون به شرح جدول زير طرح گرديده تا حداكثر نياز مطالعاتي شما عزيزان را پوشش دهد.توجه شما عزیزان را به این نکته جلب می نمائیم که در  مطالعه منابع با توجه به موضوع و عنوان بندی تقسیم بندی گردیده است که شما می توانید با توجه به موضوع و عنوان مطرح شده از هر منبع مطالعاتی همزمان استفاده نمائید .

معرفی منابع طرح سوال آزمون 1

تعیین سطح ( جهت سنجش اطلاعات عمومی داوطلب و در یافت سطح اطلاعات عزیزان می باشد که در برنامه ریزی مطالعاتی مورد توجه قرار گرفته و تعیین کننده ساعات مناسب هر درس در برنامه خواهد بود.

تستهای این آزمون هم برای دروس اختصاصی و هم برای دروس عمومی بصورت کلی بوده و تقریبا تمامی منابع بویژه دوره هنرستان را در بر می کیرد.

 

معرفی منابع طرح سوال آزمون 2

طراحی

کل کتاب طراحی (1)هنرستان تاکید بر تاریخ طراحی

مبانی هنرهای تجسمی

کمییت های تصویری (عناصر بصری و کاربرد آن ) کتاب مبانی (1) هنرستان کارگاه هنر ( 1) هنرستان مبانی حلیمی

مکاتب ایران

و مکاتب جهان

هنر و تمدن کهن از بدو تاریخ تا هنر کلاسیک باستان

(هنر ماقبل تاریخ- بین النهرین-مصر-هند-چین-ایران باستان)

شناخت هنر گرافیک

(پیدایش خط)- خط وکتابت در تمدن های باستان

اصول گرافیک

خط در گرافیک هنرستان آرم و نشانه ها

هنرهای سنتی

6 فصل اول آشنایی با صنایع دستی ایران (1) هنرستان  + 50 درصد از کتاب هندسه نقوش هنرستان

ادبیات

صفحه 5 تا 54 برگزیده متون ادب فارسی (ویراست سوم )

فصل 1و2و3 زبان و نگارش فارسی ( انتشارات سمت )

زبان

واژگان عمومی  - درک مطلب

معارف

بخش یکم ( انسان و ایمان ) صفحه 21 تا 55 اندیشه اسلامی ( انتشارات نهاد نمایندگی رهبری )

معرفی منابع طرح سوال آزمون 3

طراحی

شناخت تکنیک های طراحی و تشخیص و شناخت آثار هنرمندان طراح تاریخ طراحی کتاب طراحی (2) کارگاه هنر (2)هنرستان و ...

مبانی هنرهای تجسمی

کیفیت های بصری و ترکیب بندی مبانی هنرستان کارگاه هنر 1 مبانی حلیمی و نامی

مکاتب هنری ایران و جهان

 

ماد آشور هخامنشی اشکانی ساسانی

هنر یونان باستان-روم-صدر مسیحیت بیزانس-قرون وسطی و هنر هند و چین همزمان

شناخت هنر گرافیک

خط ، مصور سازی و چاپ- یونان-هند و خاور دور ...........

اصول گرافیک

زیبا شناسی و درک تصویر

هنرهای سنتی

فصلهای 7و8 و9و10و مطالعه آزاد آشنایی با صنایع دستی ایران ( 1 )  + 50 درصد باقی مانده هندسه نقوش دوره هنرستان  

ادبیات

صفحه 55 تا 103 برگزیده متون و ادب فارسی ( ویراست سوم )

فصل 4و5و6 زبان و نگارش فارسی ( انتشارات سمت )

زبان

گرامر دایره واژگان در ک مطلب

معارف

بخش دوم ( وجود خدا ) صفحه 57 تا 82 اندیشه اسلامی ( انتشارات نهاد نمایندگی رهبری )

 

معرفی منابع طرح سوال آزمون4

طراحی

نور وسایه روشن- پرسپکتیو در طراحی مشابهت در طراحی کارگاه هنر ( 2) شیوه طراحی ( 1)

مبانی هنرهای تجسمی

نور ورنگ مبانی 2 هنرستان کتاب رنگ ایتن و ...

مکاتب هنری ایران و جهان

 

رنسانس- منریسم- باروک روکوکو-

 هنر ایران دوران اسلامی تا صفویه

شناخت هنر گرافیک

(خط وخوشنویسی )

تصویر و مصور سازی و کتاب آرایی دوران اسلام تا صفویه

اصول گرافیک

تکنیک های تصویرسازی و مفاهیم تصویری

هنرهای سنتی

فصل آخر مطالعه آزاد کتاب هندسه نقوش

کل کتاب میراث فرهنگی دوره هنرستان

ادبیات

صفحه 104 تا 160 برگزیده متون و ادب فارسی ( ویراست سوم )

فصل 7 و 8 و9 زبان و نگارش فارسی ( انتشارات سمت )

زبان

واژگان  -  درک مطلب

معارف

بخش سوم ( صفات خدا ) صفحه 83 تا 118 اندیشه اسلامی ( انتشارات نهاد نمایندگی رهبری )

 

 

 

 

 

 


معرفی منابع طرح سوال آزمون5

طراحی

آناتومی و تناسبات و شناخت آثارهنرمندا ن ( از کتابهای هنرستان و کتاب شیوه طراحی و ...

مبانی هنرهای تجسمی

شکل زمینه فضا و تصویر خوانی مبانی هنرهای تجسمی حلیمی نامی و مبادی سواد بصری و...

مکاتب هنری ایران

و جهان

مکاتب جهان قرن 18 و19 نئوکلاسیک رومانتیک و... تا اول قرن 20 هنر ایران بعد از صفویه تا معاصر و بررسی اجمالی هنر هند و چین به صورت صورت تطبیقی با ایران

شناخت هنر گرافیک

آغاز سلسله صفویه تا دوران قاجار انواع چاپها

اصول گرافیک

تست های تصویری (زیبایی شناسی و درک تصویر)

هنرهای سنتی

مطالعه از منابع آزاد فصل 10 درک عمومی (حسینی) بخش صنایع دستی کتاب مشق هنر( آزاد بخت)

ادبیات

صفحه 161 تا 209 برگزیده متون و ادب فارسی ( ویراست سوم )

فصل 10و11و12 زبان و نگارش فارسی ( انتشارات سمت )

زبان

گرامر واژگان - درک مطلب 

معارف

بخش چهارم ( مسئله شر)  + بخش پنجم ( توحید و شرک ) صفحه 119 تا 165  اندیشه اسلامی ( انتشارات نهاد نمایندگی رهبری )

 

معرفی منابع طرح سوال آزمون6

طراحی

ترکیب بندی و فضا سازی در طراحی و شناخت آثار

مبانی هنرهای تجسمی

مبادی سواد بصری و زبان تصویر (تست های تصویری)

مکاتب هنری ایران

وجهان

مکاتب و وقایع هنری قرن 20 در ایران و جهان معاصر

شناخت هنر گرافیک

صفحه آرایی طراحی حروف و شناخت هندسه نقوش و گرافیک معاصر ایران وجهان

اصول گرافیک

تست های تصویری (زیبائی شناسی و درک تصویر)

هنرهای سنتی

مطالعه آزاد جزوات موسسه سپند هنر و کتابهای دیگر...

ادبیات

صفحه 210 تا 262 برگزیده متون و ادب فارسی ( ویراست سوم )

فصل 13 و پیوستهای 1 و 2زبان و نگارش فارسی ( انتشارات سمت )

زبان

گرامر واژگان درک مطلب

معارف

بخش ششم ( معاد و جاودانگی ) صفحه 166 تا 225 اندیشه اسلامی ( انتشارات نهاد نمایندگی رهبری )


جدول پیشنهادی زمانی برای دروس ارتباط تصویری کاردانی به کارشناسی 

 

عنوان درس

تقسیم زمان ماهانه بر اساس ضرایب و حجم مطالب هر درس (بر حسب ساعت)

دی

بهمن

اسفند

فروردین

اردیبهشت

خرداد

ماهانه

هفتگی

ماهانه

هفتگی

ماهانه

هفتگی

ماهانه

هفتگی

ماهانه

هفتگی

ماهانه

هفتگی

1

طراحی

8

2

16

4

16

4

16

4

16

4

16

4

 

2

مبانی هنرهای تجسمی

 

16

 

4

 

20

 

5

 

20

 

5

 

24

 

6

 

24

 

6

 

24

 

6

3

مکاتب ایران

 

16

 

4

 

24

 

6

 

24

 

6

 

32

 

8

 

40

 

10

 

40

 

10

4

مکاتب جهان

 

20

 

5

 

24

 

6

 

24

 

6

 

32

 

8

 

32

 

8

 

32

 

8

 

5

شناخت هنر گرافیک

 

20

 

5

 

20

 

5

 

20

 

5

 

24

 

6

 

24

 

6

 

24

 

6

6

اصول گرافیک

16

4

16

4

16

4

16

4

16

6

16

6

7

معارف

16

4

16

4

16

4

16

4

24

6

24

6

8

ادبیات

24

6

24

6

24

6

24

6

32

8

32

8

9

زبان

32

8

32

8

32

8

32

8

32

8

32

8

جمع کل

9 عنوان

168

42

192

48

192

48

216

54

240

60

240

60

                             

 

 

 

 

 

 

 

تعداددرسهایی که باید مطالعه شوند به طور کلی 9 عنوان می باشد. لازم است زمانی که برای مطالعه هر درس اختصاص یابد  متناسب با نیاز شما بوده و براساس نیاز هر درس تنظیم شود.

پیشنهاد ما این است که به برخی از دروس ساعت بیشتری برای مطالعه اختصاص بدهید و از زمان برخی دیگربکاهید . فراموش نکنید که سه مورد : 1- ضریب درس .2- حجم درس .3- درجه دشواری (علاقمندی درس) جهت برنامه خود حتما لحاظ نمائید این برنامه بر اساس ضرایب امتحانی و حجم مطالب درسی مربوط به هر درس تنظیم شده است.

شما می توانید با توجه به میزان آمادگی خود در هر درس زمان مربوط به آن را در جدول کاهش یا افزایش دهید.

لازم به ذکر است تا قبل از دی ماه ساعات مطالعه خود را به تناسب با جدول فوق مابین 4 الی 6 ساعت تنظیم نمائید و در برنامه ریزی مطالعاتی خود بگنجانید و تلاش نمائیدبه حجم مطالعه 6 ساعت در روز رسیده و طبق برنامه تا پایان خرداد ماه برنامه خود را تنظیم کرده و تا 3 روز مانده به کنکور به تناسب توان خود مابین 8 الی 10 ساعت مطالعه نمائید.

مطالعه در ماه آخر بیشتر متمرکز به تست زدن خواهد بود که از نظر زمانی به تناسب دروس شبیه خرداد ماه تنظیم می گردد .

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 2-88749311

صفحه اصلی  |  طراحی نقاشی  |  نقاشی موزائیک .  |  کنکور هنر  |  سپیدرنگ(فنی و حرفه ای)  |  کیف و کفش چرمی،ویترای  |  آموزش پتینه دیوار  |  تماس با ما
BJ